Aftalebogen

Vi vil meget gerne tilbyde videokonsultation via "Min læge"-app'en. Vejledning findes her: https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/

På aftalebogen kan du bestille tid hos os. Husk at aftalebogen ikke er til at bestille tider hvor du har akut behov for kontakt til os. Hvis det er tilfældet skal du ringe til os i telefontiden.

Her kan du bestille tid til almindelig konsultation af 15 min, således ikke samtaler, graviditetspapirer, forsikringsattester o.lign. Vær opmærksom på, at tiden først gælder når du har modtaget bekræftigelse fra os.

Hvis du bestiller tid til en kørekortsattest er det vigtigt, at du møder 10 min. før for at udfylde den første side. Husk at medbringe pasfoto og evt. briller. Hvis du bruger linser er det vigtigt at vi har mulighed for at teste dit syn både med og uden briller.

  aftalebogen.dk

Emailkonsultationen

kan benyttes til spørgsmål der ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

On-line kontakt til lægen. Du kan her skrive korte spørgsmål til lægen. Vær opmærksom på at der kan gå 3 hverdage før du får svar.
Hvis spørgsmålet drejer sig om et barn, skal du anvende barnets cpr. nr.

 emailkonsultation.dk

Receptfornyelse

Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse.

Her har du mulighed for online bestilling af al ikke vanedannende medicin. Det vil sige, der kan ikke bestilles stærk smertestillende-, sove- og beroligende medicin.

 receptfornyelse.dk